Siirry sisältöön

SM-liiga: Kierros 24.2.2009

Wikiuutisista
Sami Kapanen kuului kolmella syöttöpisteellään illan tehokkainpiin pelaajiin.

25. helmikuuta 2009

Tiistaina pelattiin SM-liigassa kuuden ottelun kierros, tauolla olivat Porin Ässät sekä Oulun Kärpät. Joukkueet kohtaavat tänään keskiviikkona Porissa. Ottelu alkaa kello 18.30.

Kierroksen huikein ottelu nähtiin Jyväskylässä, jossa sarjan kärkijoukkueet JYP ja KalPa kohtasivat. JYP johti ottelua vielä 4–1 kolmanteen erään mennessä, mutta KalPa nousi tasoihin ja ohi, kiitos JYPin lukuisten jäähyjen. KalPa sai silti kylmää vettä niskaansa, kun JYP tasoitti ottelun yhdeksän sekuntia ennen ottelun loppumista ja meni jatkoajalla 6–5 voittoon.

Sarjan jumbojoukkueet eivät olleet iskussa. Sijoilla 8–13 olevista joukkueista vain SaiPa onnistui voittamaan, kun lappeenrantalaiset kaatoivat Pelicansin kotonaan 4–3. Tiukka ottelu pelattiin myös Turussa, mihin TPS:n vieraaksi saapui Espoo Blues. Tilanne oli kahden erän jälkeen 1–1, mutta TPS romahti ja hävisi 1–4. Helsingissä HIFK voitti tahdottoman Ilveksen maalein 5–0 ja kuroi eroa kuudenteen sijaan kiinni. Eroa Kärppiin on enään neljä pistettä. Myös toinen helsinkiläinen pystyi pitämään nollat, kun Jokerit voitti Tapparan 0–3. Raumalla Lukko hävisi HPK:lle 2–4.

HIFK – Ilves 5–0
JYP – KalPa 6–5 vm.
Lukko – HPK 2–4
SaiPa – Pelicans 4–3
Tappara – Jokerit 0–3
TPS – Blues 1–4

Lähteet[muokkaa]

Jaa uutinen: Jaa sähköpostitse Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä Jaa Redditissä Jaa VK.comissa