Siirry sisältöön

14-vuotias tyttö huumattiin, raiskattiin ja teko kuvattiin hotellissa Tampereella

Wikiuutisista

16. kesäkuuta 2020

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1992 syntyneen miehen törkeästä lapsenraiskauksesta, seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta, törkeästä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisestä, salakatselusta, huumausainerikoksesta ja alkoholirikkomuksesta. Vuonna 1993 syntynyt nainen sai tuomion avunannosta törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, törkeästä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisestä ja salakatselusta.

Uhri oli 14-vuotias tyttö, jonka mies oli sopinut tapaavansa hotellissa Tampereella. Miehen vaimo oli varannut ja maksanut hotellihuoneen. Mies oli kertonut tytölle antavansa seksistä 100–300 euroa, alkoholia ja kannabissuklaata. Huoneessa tyttö päihtyi miehen antamasta alkoholista ja Rivatril-tableteista. Mies ryhtyi nuolemaan uhrin rintoja ja sukuelimiä sekä työnteli emättimessä sormeansa, vibraattoria ja siitintään. Koko tapahtuma kuvattiin uhrin tietämättä. Miehen vaimolla oli mahdollisuus katsella tilannetta etäyhteydellä.

Syytetyt James Ruben Hughes ja Aisling Maria Hughes myönsivät syytteet osin. Nainenkin oli viestitellyt uhrin kanssa – hän kuitenkin väitti, ettei tiennyt mitä numero 14 tarkoitti viesteissä. Hän vetosi siihen, ettei osaa suomea tarpeeksi ymmärtääkseen.

Miehen vankeustuomion pituudeksi tuli seitsemän vuotta ja neljä kuukautta – naiselle neljä vuotta ja kaksi kuukautta. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Lähteet

[muokkaa]
Jaa uutinen: Jaa sähköpostitse Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä Jaa Redditissä Jaa VK.comissa