Siirry sisältöön

Espanjalaismiehen epäillään murhanneen äitinsä ja varastoineen paloitellun ruumiin Tupperware-astioihin

Wikiuutisista

23. helmikuuta 2019

Sekalainen valikoima tyhjiä Tupperware-astioita.
Kuvaaja: Mark Larson

Madridissa pidätettiin 26-vuotias mies oman äitinsä murhasta epäiltynä. 66-vuotiaan naisen katoamisesta oli ilmoittanut poliisille hänen ystävänsä, joka ei ollut nähnyt naista kuukauteen. Kadonnut nainen asui poikansa kanssa samassa talossa Las Ventasin läheisyydessä. Sinne tilannetta torstaina tarkastamaan menneet poliisit löysivät naisen ruumiin paloiteltuna ja säilöttynä Tupperware-astioihin. Osa ruumiinkappaleita sisältäneistä astioista löytyi astiakaapista ja osa jääkaapista.

Medialähteiden mukaan kuolemansa kohdanneen naisen poika kertoi poliisille olevansa vastuussa surmatyöstä. Hän on ollut aiemminkin pidätettynä äitinsä epäasianmukaisen kohtelun vuoksi. Heidän naapurinsa kertoivat, että miehellä on ollut historiassaan mielenterveysongelmia.

Paikallisissa tiedotusvälineissä liikkuneiden väitteiden mukaan mies olisi kertonut myös syöneensä äitinsä ruumiista leikattuja paloja niiden keittämisen jälkeen sekä ruokkineensa ruumiinosilla koiraansa. Lainvalvontaviranomaiset eivät kuitenkaan ole vahvistaneet näitä väitteitä.

Lähteet

[muokkaa]
Jaa uutinen: Jaa sähköpostitse Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä Jaa Redditissä Jaa VK.comissa