Siirry sisältöön

Intiassa järjestettiin luksushäät

Wikiuutisista

15. joulukuuta 2018

Bollywood-näyttelijä Kiara Advani saapumassa Isha Ambanin ja Anand Piramalin hääjuhlallisuuksiin.

Intiassa järjestettiin luksushäät, joiden kustannusten arvioidaan olleen 15–100 miljoonaa dollaria.[1] Niissä menivät naimisiin Isha Ambani ja Anand Piramal. Morsiamen isä Mukesh Ambani on Intian rikkain mies, joka toimii ruoka-, teknologia-, öljy- ja kemikaalialoilla. Hänen netto-omaisuutensa arvoksi on laskettu yli 40 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Myös sulhasen isä Ajay Piramal on miljardööri. Hän toimii Piramal Groupin hallituksen puheenjohtajana.

Keskiviikkona lapsuudenystävänsä Anand Piramalin kanssa avioitunut Isha Ambani Hamleysissa joulukuussa 2017.

Avioliiton satamaan purjehtineet Isha ja Anand ovat lapsuudenystäviä. He ovat molemmat opiskelleet Yhdysvalloissa. Isha Ambani on valmistunut Yalen ja Stanfordin yliopistoista. Hän on 27⁠-⁠vuotias ja työskennellyt muun muassa konsulttiyhtiö McKinsey & Companyn palveluksessa New Yorkissa sekä perustanut AJIO-ostossivuston. Anand Piramal on puolestaan 33⁠-⁠vuotias kiinteistökehittäjä, jolla on tutkinnot Pennsylvanian ja Harvardin yliopistoista. Pari meni kihloihin syyskuussa 2018 Comojärvellä Italiassa.

Hääjuhlallisuudet alkoivat viime lauantaina järven rannalla sijaitsevassa udaipurilaisessa palatsissa Beyoncén esiintymisellä. Juhlallisuuksiin osallistui lukuisia julkisuuden henkilöitä. Paikalla olivat muun muassa Yhdysvaltain entiset ulkoministerit John Kerry ja Hillary Clinton. Mukana oli myös monia tunnettuja Bollywood-nimiä, kuten näyttelijä Kiara Advani, koreografi Vaibhavi Merchant, muotisuunnittelija Manish Malhotra ja elokuvantekijä Vidhu Vinod Chopra.

Varsinainen hääseremonia pidettiin keskiviikkona Mumbaissa Ambanien 27-kerroksisessa kotitalossa, joka tunnetaan nimellä Antilia ja jossa on muun muassa kolme helikopterikenttää. Hääseremoniaa edeltäneiden juhlallisuuksien tavoin myös sen jälkeisen häävastaanoton yhteydessä kuultiin musiikkikonsertti. Yksi eilen järjestetyn konsertin esiintyjistä oli laulaja Javed Ali, joka esitti kappaleensa “Maula” elokuvasta Delhi-6. Myös Sukhwinder Singh, Udit Narayan, Neeti Mohan ja A. R. Rahman lauloivat tilaisuudessa.

Isha Ambani käytti hääasunaan äitinsä Nitan 35 vuotta vanhaa saria, johon tämä oli aikanaan pukeutunut omissa häissään.[2][3]

Lähteet[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

  1. Isha Ambani-Anand Piramal wedding: Five key highlights of the grand ceremony Times Now. 13.12.2018. Bennett Coleman & Company Limited. Viitattu 15.12.2018. (englanniksi)
  2. Isha Ambani wore her mom Nita's 35-year-old saree on her wedding day India Today. 13.12.2018. Living Media India Limited. Viitattu 15.12.2018. (englanniksi)
  3. Isha completes her bridal look with a dupatta cut out of her mother Nita Ambani's 35-year old wedding saree Times Now. 13.12.2018. Bennett Coleman & Company Limited. Viitattu 15.12.2018. (englanniksi)
Jaa uutinen: Jaa sähköpostitse Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä Jaa Redditissä Jaa VK.comissa