Jokereiden maalivahti: ”Eiköhän tämä sarja ole taputeltu”

Wikiuutisista

21. maaliskuuta 2009

Helsingin Jokereiden maalivahti Juuso Riksman, joka valittiin runkosarjan parhaaksi pelaajaksi, antoi torstaina tulleen 6–1 tappion jälkeen varsin erikoisen kommentin oululaiselle Radio Megalle:

– ”En usko, että meillä on mitään mahdollisuuksia huomenna. Eiköhän tämä sarja ole taputeltu.”

Riksmanin mukaan kuitenkaan häviö Oulun Kärppille ei ollut kokonaan Jokereiden vika:

– ”Me olimme parempi joukkue, mutta tuomarit pilasivat pelin”, tuhahti ottelurangaistuksen saanut Riksman. Aleksi Rantala - Jyri Rönn parin toimiin ei ollut tyytyväinen myöskään Jokereiden kakkosvalmentaja, Ismo Lehtonen:

– ”Meillä oli tieto, että vastassa on vihamielinen kotiyleisö, ja että kotijoukkue hyötyy tämän voimakaksikon ansiosta ihan härskisti. Olen surullinen siitä, ettei ensimmäisen erän jälkeen ollut edes saumoja pelata voitosta – ei voimakaksikko (Rantala - Rönn) antanut meille mitään mahdollisuuksia.”

Kuten olettaa saattaa, Kärppien runkosarjan tehokkain pelaaja Toni Koivisto oli Jokerikaksikon kommenteista täysin eri mieltä:

– ”Mielestäni ottelun ratkaisi yksinkertaisesti se, että olimme selkeästi parempi joukkue. Jokerien jäähyt luonnollisesti auttoivat pelaamistamme, mutta sen enempää en koe aiheelliseksi kommentoida tuomaritoimintaa”, kommentoi Koivisto MTV3:lle.

Jokeripomot ihmeissään Riksmanin puheista[muokkaa]

Harry Harkimo ei ollut uskoa korviaan kuultuaan Riksmanin haastattelun.

– ”No, ei todellakaan kuulosta hyvältä. Meillä on vielä kaikki mahdollisuudet, ja niin hänenkin pitäisi ajatella.”

Jokereiden urheilutoimenjohtaja Matti Virmanen oli myös yllättynyt kuullessaan Riksmanin luovutuspuheista:

– ”Jokainen voi tulla huomenna katsomaan tänne peliä. Kukaan ei ole luovuttanut.”

Jokerit on pakkovoiton edessä lauantaina Hartwall-areenalla, jossa pelataan puolivälierin viides ottelu. Kärpät johtaa puolivälierä sarjaa tällä hetkellä 1–3, ja otti Oulussa torstaina 6–1 voiton. Ottelussa Jokerit otti peräti 98 rangaistusminuuttia ja kolme pelaajaa ajettiin ulos ottelusta.

Lähteet[muokkaa]

Jaa uutinen: Jaa sähköpostitse Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä Jaa Redditissä Jaa VK.comissa