Siirry sisältöön

Pop-ikoni Whitney Houston kuoli Grammy-gaalan aattona

Wikiuutisista

12. helmikuuta 2012

Whitney Houston esiintyi maailmankiertueellaan Milanossa vuonna 2010.

Los Angeles, Kalifornia. Laulajatar Whitney Houston kuoli Beverly Hilton -hotellissa lauantaina. Hän oli Los Angelesissa sunnuntain Grammy-palkintogaalaa varten. Houston oli kuollessaan 48-vuotias. Hänet julistettiin kuolleeksi kello 15.55. Kuolinsyystä ei toistaiseksi ole tietoa.

Tiedotusvälineet kuvaavat Houstonia sielukasääniseksi valoisaksi tähdeksi. Hän teki Arista Recordsin kanssa maailmanlaajuisen levytyssopimuksen vuonna 1983. Hänen megahittinsä oli vuoden 1992 levytys I Will Always Love You, alun perin Dolly Partonin esittämä kappale.

Houstonin ura lamaantui tämän huumeongelman vuoksi vuosituhannen alussa. Houston kertoi huumeongelman syyksi ongelmaisen avioliiton Bobby Brownin kanssa, josta hän haki eroa 2006 (ero myönnettiin 2007). Houstonin viimeiseksi jäänyttä, vuonna 2009 julkaistua albumia seurasi maailmankiertue vuonna 2010. Hän joutui kuitenkin peruuttamaan useita esiintymisiä sairauden vuoksi. Hän oli vieroitushoidossa vielä vuonna 2011.

Kuolinuutisen myötä Whitney Houstonin kokoelma-albumi on noussut monien listojen ykköseksi. Se oli sunnuntaiaamuna myydyin albumi iTunesin ja Amazon.comin listoilla.

Lähteet[muokkaa]

Jaa uutinen: Jaa sähköpostitse Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä Jaa Redditissä Jaa VK.comissa