Siirry sisältöön

Venäläismiehen epäillään surmanneen ja paloitelleen seksikumppaninsa tajuttuaan tämän olevan transnainen

Wikiuutisista

25. huhtikuuta 2019

Venäläisen mieslääkärin epäillään surmanneen Nina-nimisen naisseuralaisensa tajuttuaan tämän olevan sukupuolenkorjausleikkauksen läpi käynyt transnainen. Kun asia paljastui romanttisen illanvieton jälkeen tapahtuneen seksuaalisen kanssakäymisen yhteydessä, Mihail Tihonov -nimisen 27-vuotiaan venäläislääkärin väitetään raivostuneen suunnattomasti ja kuristaneen 25-vuotiaan seuralaisensa vuoteeseen.

Poliisit pääsivät epäillyn jäljille Ninan äidin ilmoitettua tyttärensä kadonneeksi. Poliisiraportin mukaan kuristamisen jälkeen Tihonov leikkasi uhriltaan sisäelimet ja paloitteli ruumiin osiin. Sen jälkeen hänen väitetään kypsentäneen ja syöneen osan ruumiinosista sekä huuhdelleen vainajan jäänteitä vessanpöntöstä alas. Tihonov on kuitenkin kiistänyt syyllistyneensä kannibalismiin.

Surma tapahtui syntymässä mieheksi määritellyn ja myöhemmin viranomaisrekistereihin naiseksi kirjatun Ninan asunnossa Kurskissa. Sieltä Tihonovin väitetään kuljettaneen vainajan jäänteitä matkalaukussa omaan kotiinsa ja jatkaneen todistusaineiston tuhoamista. Poliisit kuitenkin ehtivät saada Tihonovin kiinni, ennen kuin hän oli ehtinyt hävittää kaikkia ruumiinosia. Nyt häntä uhkaa jopa 20 vuoden vankeustuomio.

Lähteet[muokkaa]

Jaa uutinen: Jaa sähköpostitse Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä Jaa Redditissä Jaa VK.comissa