Stockmann jälleen otsikoissa – asiakas sai homeista juustoa

Wikiuutisista

8. marraskuuta 2008

Iltalehden tietojen mukaan tavaratalo Stockmannilla on ollut jälleen myynnissä käyttökelvottomia elintarvikkeita. Asiakas oli ostanut palvelutiskiltä palan juustoa, jonka kotona todettiin olevan homeessa. Stockmann on ollut kuluneen vuoden aikana useasti julkisuudessa myytyään päiväysmerkinnältään vanhentuneita tuotteita.

Asiakkaan ostama emmental-juustopala oli ostettu myyjältä palvelutiskistä, ja myyjä oli käärinyt sen itse muoviin. Kotona huomattiin palan olevan selvästi homeessa. Stockmann on luvannut korvata vahingon ja on hävittänyt koko tahkon josta pala leikattiin. Juustoerää oli liikkeen mukaan säilytetty oikein eikä se ollut vanhentunutta.

Stockmann on saanut viime aikoina julkisuutta vastaavanlaisten tapausten johdosta. Elokuussa tavaratalo ryhtyi korjaamaan julkisuuskuvaansa lupaamalla sata euroa jokaiselle joka löytäisi myymälästä vanhalla päiväysmerkinnällä varustetun tuotteen. Muutamia satasia jouduttiinkin jakamaan. Nyt myydyn juustopalan kohdalla ehto ei toteudu, sillä juustoerä ei ollut vanhaa.

Lähteet[muokkaa]

Jaa uutinen: Jaa sähköpostitse Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä Jaa Redditissä Jaa VK.comissa