Siirry sisältöön

Stockmannilla jälleen ongelmia päiväysmerkinnöissä

Wikiuutisista

29. heinäkuuta 2008

Stockmannilla on jälleen ongelmia liittyen kaupan myymien lihojen päiväymerkintöihin. Aikaisemmin keväällä myynnissä oli ollut lihapullia, joiden vanhaksi mennyttä päiväystä oli muutettu liimaamalla vanhan päiväyksen päälle uusi. Nyt ilmi tullut tapaus koskee pakastettua karitsaa ja saksanhirveä. Valmistajan karitsaa sisältävään pakkaukseen merkitsemä päiväys oli mennyt umpeen jo kesäkuussa 2006, kun Stockmannin merkitsemä päiväys oli heinäkuulle 2008. "Parasta ennen" -merkinnät on lisätty liikkeessä tuotteisiin kun ne on tuotu varastosta myymälän puolelle.

Maisa Romanainen, joka on Stockmannin Suomen ja Baltian tavaratalojen johtaja myöntää että yhtiön tulee tässä tapauksessa katsoa peiliin. Virheellisten päiväysten taustalla on järjestelmävirhe, ja osittain inhimillinen erehdys. Romanaisen näkee ongelman taustalla meneillään olevan lomakauden henkilöstötilanteen.

"–Meillä on näitä lomatilanteita ja muita, joten emme ole voineet pitäytyä kaikissa säännöksissä."

Stockmannilta vakuutetaan että kyseessä ovat yksittäistapaukset. Vanhentuneita pakkauksia oli ollut vain muutamia joukossa. Asiaan on nyt kiinnitetty huomiota ja Herkun henkilökuntaa on lisätty.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lähteet[muokkaa]

Jaa uutinen: Jaa sähköpostitse Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä Jaa Redditissä Jaa VK.comissa