Siirry sisältöön

Stockmann muutti vanhojen lihapullien päiväysmerkintää

Wikiuutisista

22. huhtikuuta 2008

Helsingin Sanomien mukaan tavarataloketju Stockmann on muutellut vanhaksi menneiden lihapullien päiväysmerkintöjä. Stockmannin laatupäällikkö Markus Luhtala kertoo kyseessä olleen inhimillisen erehdyksen. Päivämäärän pidentäminen tehtiin liimaamalla vanhan päiväyksen päälle uusi hintatarra jossa oli pidempi päiväys. Tuote oli ollut tarjouksessa Hulluilla päivillä jonka jälkeen tuote oli hinnoiteltu uudestaan.

Stockmann on pyytänyt Heikki Väänäsen kirjoittamassa tiedotteessaan anteeksi tapahtunutta, ja vakuuttaa huolehtivansa siitä, että Stockmannilla voi käydä ruokaostoksilla turvallisin mielin.

–Hintalappua muutettaessa on toimittu ehdottomasti Stockmannin periaatteiden, sisäisten määräysten ja työohjeiden vastaisesti. Tapahtuman kulku on täysin selvitetty. Ohjeita täsmennetään ja työskentelytapoja sekä siihen liittyvää valvontaa parannetaan heti siten, että tällainen valitettava tapahtuma ei ole vastedes mahdollinen, todetaan tiedotteessa.

Viime vuoden lopulla ruotsalainen kauppaketju jäi kiinni myytyään vanhentunutta lihaa uusissa myyntipakkauksissa joihin lihat oli vaihdettu.

Lähteet[muokkaa]

Jaa uutinen: Jaa sähköpostitse Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä Jaa Redditissä Jaa VK.comissa