Siirry sisältöön

Palin: Nimettömät kriitikot pelkureita

Wikiuutisista

8. marraskuuta 2008

Sarah Palin 2 500 dollarin jakussa[1] republikaanien puoluekokouksessa, jossa hänet nimitettiin ehdolle varapresidentiksi.

Anchorage, Alaska. Presidentinvaalit hävinnyt varapresidenttiehdokas Sarah Palin (rep.) on ensi kertaa kommentoinut ylleen sadellutta kritiikkiä. Nimettömät lähteet olivat muun muassa väittäneet, että Palin olisi luullut Afrikkaa yksittäiseksi valtioksi. Palin kiisti väitteen ja sanoi olevansa turhautunut vastaamaan kritiikkiin, jonka lähdettä hän ei edes tiedä.

Julkisuudessa kohistiin myös Palinin kalliista vaatetuksesta kampanjan aikana. New York Magazinen blogissa kerrottiin kampanja-avustajan arviosta, jonka mukaan vaatekuluihin olisi mennyt julkisuudessa arvioitujen 150 000 dollarin sijaan jopa lähemmäs 200 000 dollaria. Newsweek-lehden lähteen mukaan Palin olisi hankkinut koko perheelleen kalliita vaatteita, kun häntä oli kehotettu hankkimaan itselleen kolme asua. Hänen kerrotaan pyytäneen työntekijöitä ostelemaan vaatteita luottokorteilla, ja kampanja olisi saanut asian tietoonsa vasta jälkikäteen. Tämän väitteen Palinin työntekijät kiistävät Newsweekille.

Palin itse korosti, että tämän kampanjavaatteet olivat puoluetoimiston hankkimia. ”Ne ovat puoluetoimiston vaatteita. Ne eivät ole minun. En pakottanut ketään ostamaan mitään”, Palin kommentoi uutistoimisto AP:n välittämässä uutisessa. ”Tämä on Barack Obaman aikaa ja historiallinen hetki kansallemme – – Ja puhumme tosiaan minun kengistäni, vöistäni ja hameistani. Se on naurettavaa”, hän jatkoi.

Lähteet[muokkaa]

  1. Sarah Palin's fashion sense Guardian.co.uk. Viitattu 8.11.2008. (englanniksi)

Wikiuutisissa on aiheeseen Yhdysvaltain presidentinvaalit 2008 liittyviä artikkeleita.

tyhjennä välimuisti

Jaa uutinen: Jaa sähköpostitse Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä Jaa Redditissä Jaa VK.comissa